Viki és Roland esküvője a Negrescoban, Gyömrőn.

Pici, de annál szebb és bolondosabb esküvő a család és barátok társaságában Gyömrőn.

Viki és Roland hosszú évek óta szerették egymást és végül a lány kérést követő évben elérkezett a nagy nap, amire mindketten oly régóta vártak. Egy kis esküvőt szerveztek, szerető családtagok és barátok körében, hogy az intimitás és az öröm minden pillanatát megélhessék. Bolondozásban sem volt hiány, hála a pár baráti körének. :)

A Gyömrői Negresco étterem volt a helyszín, ahol a ceremónia és az ünnepi vacsora megtartásra került. Az esküvő napján még a ceremónia előtt megejtettük a first look fotózást is ahol bizony eltörött a mécses a vőlegény részéről. :)

A kreatív fotózás a gyömrői tónál és a Cottage Housenál (Gyömrő) történt, melyek tökéletesek voltak az esküvői fotók elkészítéséhez. Viki és Roland boldogan és szerelmesen mosolyogtak egymásra minden pillanatban. Érezhető volt a levegőben, hogy nagyon várták már a napot mikor kimondhatják a boldogító igent.

A délutáni ünnepi program tele volt boldogsággal, nevetéssel és szeretettel. A kis esküvőnek köszönhetően mindenki közel volt egymáshoz, és az egész család és baráti társaság együtt ünnepelte az ifjú pár legboldogabb napját.

Viki és Roland esküvője egy igazi csoda volt. A szeretet, az öröm és a boldogság minden pillanatban áthatotta az egész eseményt. A gyömrői esküvő egy emlékezetes nap marad mindenkinek, aki jelen volt az eseményen, és ahol mindenki részesévé vált kettőjük boldogságának.