Egy kollaboráció kezdete.

Fotós és retusőr kollaboráció!

 

Sosem éreztem kéztetést rá, hogy mást bízzak meg a képeim utómunkájának elkészítésével, hisz a képeim utómunkája is engem jellemez, az én termékem és az én stílusom. Ettől természetesen nem is fogok eltérni, de a közös projekt másokkal mindig feldob. Mindig tanul az ember valami újat másoktól ami miatt nem árt, ha nyitottak maradunk és nem dugdossuk féltve az ötleteinket, munkafolyamatainkat. (Lásd.: Before/After Smokebomb bejegyzésem

Tető alá sikerült hozni egy jövőbeli projektet vagy projektsorozatot egy Beauty retusőrrel aki igen komoly előtte-utána képekkel bombázott meg és meggyőzött. A léc magas, a kihívás adott. Beauty fotózás várható tehát, mely közös munkán alapszik majd Simretouch-csal. 
Megtaláljátok őt a facebookon illetve instagrammon is. Nézzetek be hozzá, kövessétek munkásságát vagy bízzátok meg munkával :). Nekem már elkészítette pár kültéri portrémat bemutató jelleggel, igaz nem beauty világítással készűlt képek mégis érdekes számomra ahogy egy pro retusőr dolgozta ki őket. Az alábbi slideshowban megtekinthető a két portrém általa retusálva és persze pár előtte-utána kép a portfóliójából. Beauuuutiessss.

Instagram: @simretouch
Facebook: Simretouch